Home All Posts Consultanta economica si de afaceri

Consultanta economica si de afaceri


Consultanta Financiara | Accounting TM

– Oferim servicii de consultanta pentru afacerea dumneavostra atunci cand legislatia este greu de inteles si interpretat, va sprijinim sa vedeti oportunitati de afaceri pe piete noi
– Venim intotdeauna cu incurajari si sprijin in intampinarea clientilor in plina dezvoltare

Serviciile profesionale  de consultanta financiara pe care firma noastra le ofera celor interesati se refera la analiza situatiei financiare actuale, identificarea problemelor economice existente, stabilirea obiectivelor pe care reprezentantii persoanelor juridice respective le au pe termen scurt, mediu si lung.

Ulterior, in baza unei documentari aprofundate, actionam pentru a pune in armonie telurile pe care acestia vor sa le atinga cu mediul economic autohton, precum si cu legislatia in vigoare. Dupa acest demers complex, incercam sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii pentru depasirea problemelor cu care se confrunta si maximizarea profitului, in conditiile efectuarii unor cheltuieli reduse.

Nu ne limitam doar la o simpla consiliere a clientilor nostri si la prezentarea teoretica de variante viabile, ci intocmim de comun acord cu fiecare in parte, planuri financiare personalizate, concrete, pe termen scurt, mediu si lung, ghiduri indispensabile pentru a ajunge rapid la un management performant in ce priveste bugetului firmei.

Oferim inclusiv sfaturi legate de cele mai bune produse financiare (investitii, credite, asigurari), precum si de entitatile bancare si/sau nebancare de unde le pot obtine in cele mai avantajoase conditii.

Avem tarife extrem de convenabile, suntem o echipa de oameni entuziasti, foarte bine pregatiti teoretic, cu multa experienta in domeniu, orientati spre acoperirea tuturor cerintelor clientilor nostri.

Va invitam asadar ca ne scrieti un mesaj, folosind formularul de contact, iar in cel mai scurt timp o sa primiti detalii despre intreaga gama de servicii de natura financiara pe care vi le punem la dispozitie!

Minimum 6 characters