Home All Posts Despre Cabinet Contabilitate

Despre Cabinet Contabilitate

Cabinet Contabiliate TM

Accounting Cabinet TM are o experienta vasta in domeniul contabilitatii, dovada numerosii clienti multumiti de modul in care se desfasoara colaborarea cu echipa noastra de specialisti in acordarea de servicii premium la tarife convenabile in domeniile financiar-contabil, fiscal si de resurse umane.
Avem pachete de servicii complete sau partiale, precum si servicii separate, in functie de necesitatile si bugetul fiecarui client care ni se adreseaza.
Ceea ce ne face diferiti pe piata de servicii financiar-contabile este faptul ca ne dorim sa facem si o educatie financiar-contabila de baza beneficiarilor nostri, care sa le fie de folos in luarea celor mai bune decizii in cadrul societatilor pe care le administreaza.
Echipa noastra incearca permanent sa ofere clientilor optiunile cele mai bune pentru reducerea greutatilor fiscale cu care acestia se confrunta.
Oferim beneficiarilor, in cadrul consultantei financiare pe care o putem acorda la cerere, si variante atractive, foarte avantoajoase, inclusiv in materie de alegere a unei institutii financiare bancare sau nebancare potrivite si ii ajutam sa obtina de la acestea imprumutul dorit, prin intocmirea completa si exacta a documentatiei necesare.
Avem, de asemenea, o flexibilitate deosebita in materie de stabilire a unor intalniri cu clientii la sediul nostru sau al firmei lor, in functie de programul acestora.

Detaliind, ne ocupam de:

  • Contabilitate financiara si de gestiune
  • Salarizare si resurse umane
  • Intocmire si certificare situatii financiare
  • Consultanta financiara
  • Infiintari firme

Raspundem urgent, la intrebari punctuale ce tin de serviciile pe care le acordam, telefonic sau prin e-mail.
Pentru probleme mai complexe, ce se pot solutiona la distanta, timpul de raspuns este in medie de 24 de ore de la primirea solicitarii respective.
Avem pachete de servicii complexe, ce se pot personaliza in urma negocierii cu clientii nostri, care includ, in afara de cele platite, si servicii gratuite extrem de atractive.
Contactati-ne acum, completand formularul de pe pagina Contact, pentru a afla detalii complete despre acestea!

Minimum 6 characters